За нас

 

Дизайнерска къща ПЕРФЕКТ ООД е фирма с утвърдени традиции и професионализъм в областта на качествените и луксозни строително-ремонтни дейности.

 

Основана през 1994 г. в гр. Бургас , фирмата първоначално е специализирана в комплексно архитектурно и интериорно проектиране, консултации, супервайзорски контрол и строително изпълнение на интериори в жилищното и общественото строителство. С течение на годините нарастването обема на работа изисква и нова организация на дейността, впоследствие на което се създава предпоставка за възникването на фирми, тясно специализирани в отделни области - проектирането, интериорния дизайн, строителството и обзавеждането на частни и обществени сгради, които създават името ПЕРФЕКТ ГРУП .През 2006 г. фирмата се преструктурира в сегашния си вид.  

Целите, които Дизайнерска къща ПЕРФЕКТ ООД си поставя е лоялност и коректност, постигане на дълготрайно сътрудничество и взаимна удовлетвореност по отношение на нашите клиенти и доставчици. С прецизното си изпълнение, отношението към детайла, перфектната визия и цялостната завършеност на пространствата се стремим да задържим нашите клиенти, да преоткриваме нови такива , да сме в крак с всички нови тенденции и течения в тази област.. Срокът естествено е задължителен елемент във всички етапи на строителството. Ние залагаме на твърдата договореност в оптимални срокове и оттук на стабилно доверие между заинтересованите партньори.

 Стартовото ядро на фирмата е формирано от специалисти на Националният институт за паметници на културата. С изминалите години фирмата се разраства и продължава да се развива , като в сегашния си вид има три основни отдела:

 

-Строителен отдел;

-Административен отдел;

-Търговско технически отдел;

 

 

ДК Перфект разполага с база от ресурси, която напълно обезпечава целият строителен процес – работници, складове, офис сгради, транспортна и строителна техника и механизация. Организираността на целия този процес гарантира спокойствието на нашите клиенти. Фирмата е един сплотен колектив, създаващ продукти с високо качество и най-важното – изграждащ дълъг лист от щастливи собственици на фамилни къщи, хотели, сгради и т.н. Високо квалифицираният ни екип е с доказан опит в строителния бранш. За реализацията на проектите си използваме съвременни технологии и залагаме на качеството при подбора на материалите. Предлагаме на нашите клиенти професионализъм, качество, коректност, гаранция и луксозно изпълнение на всички видове строителни дейности. 

 

 

Добре свършената работа за нас означава завладяващо пространствено въздействие, постигната с оптимално съотношение на три показателя :

-комфорт на обитаване

-качество

-и цена;

 

Ние знаем, че успехите в този бранш се свързват с взаимното доверие между партньорите и динамичното, но градивно мислене.

С течение на годините смятаме, че имаме опита и възможността да докажем, че можем да реализираме едно перфектно изпълнение на всички публични пространства, на всяко едно предизвикателство отправено към нас, умело съчетавайки качеството на изпълнение с оптимални срокове за реализация на обектите.